Tweedehands telefoon kopen

Wanneer u een nieuwe telefoon wilt kopen is dit voor veel mensen een grote investering. Een tweedehands telefoon kopen is telefoon dat een optie. Echter doen veel mensen dit niet, zo kopen liever een nieuwe omdat ze dat garantie hebben en geen kat in de zak kopen.

Het kopen van een tweedehands telefoon is natuurlijk een risico. Daarom ga ik u een aantal tips geven waar u op moet letten bij het kopen van een tweedehands telefoon. En de kans op een miskoop zo klein mogelijk te maken.

Ten eerste adviseer ik een tweedehandse telefoon wel bij een telefoonwinkel te kopen. Vaak krijg je bij telefoonwinkels nog wel garantie op een telefoon.

Wanneer u toch besluit een tweedehands telefoon via internet te kopen ( bijvoorbeeld via marktplaats ). Vraag dan altijd waarom hij of zij de telefoon verkoopt. Wanneer u de reden niet vertrouwd koop hem dan niet.

Vraag ook altijd even of hij aan mag zodat u de telefoon even kunt gebruiken en de functies kunt testen. Wanneer ze zeggen dat hij leeg is leg hem eerst maar aan de oplader.

Als laatste controleer de telefoon altijd op beschadigingen. Wanneer hij veel gevallen is kan de binnenkant van de telefoon namelijk kapot zijn.