iPhone laten repareren doet u bij iPhone reparatie Breda!

Mijn ervaring bij iPhone reparatie BredaiPhone reparatie Breda

Ik heb mijn iPhone laten repareren bij iPhone reparatie Breda. De service van het bedrijf is heel goed. Ik had een iPhone waarvan het beeldscherm kapot was, ook de homebutton en de vergrendelknop deden het niet meer. Mijn oplaad aansluiting was ook lam. Kortom, bijna mijn volledige telefoon was kapot. Ik dacht eigenlijk dat het niet meer te maken was en was al op internet aan het kijken voor een andere iPhone. Ik heb besloten toch maar eens langs te gaan bij iPhone reparatie Breda en eens te kijken of ze nog iets voor mij konden betekenen. Toen ik daar binnenkwam werd ik netjes begroet door een medewerker en kreeg ik een kopje koffie. We gingen even aan tafel zitten om te kijken wat er allemaal aan mijn telefoon gerepareerd moest worden. Ik heb alles verteld en hij maakte aantekeningen. Nadat we klaar waren heeft hij een offerte gemaakt met een geschatte prijs. Toen ik daarmee akkoord ging werd mij verteld dat de reparatie ongeveer 3 tot 4 dagen ging duren. Ik verwachte dat ze dat niet gingen redden. Ik was sowieso al verbaasd dat hij het kon maken. Na 2 dagen werd ik in de avond gebeld dat ik hem de volgende dag  kon ophalen. Toen ik daar aankwam was de iphone volledig gerepareerd en kreeg ik ook nog een nieuwe oplader.

Is iPhone reparatie Breda een aanrader?

Ik zou iPhone reparatie Breda zeker aanraden bij iedereen die een kapotte iPhone heeft. Ga eens langs of kijk op https://www.iphoneapk.nl/ voor meer informatie!