Meer over het geweldige bedrijf Cupair

Logo Cupair

Heb jij per ongeluk jouw telefoon, laptop, android, macbook, imac, tablet of iets anders in deze categorie kapot laten vallen? Dan wil jij deze natuurlijk laten maken, maar waar kan je dat het beste doen. Nou als je in de omgeving van Hoorn woont zou ik dit laten doen door het bedrijf Cupair. Ik heb onlangs namelijk mijn telefoon naar dit bedrijf gebracht en dezelfde dag was deze nog gemaakt. Ik kon twee uur na het leveren van mijn telefoon deze al ophalen en dat vond ik natuurlijk geweldig.

iphonexs

Hoe ben ik terecht gekomen bij dit bedrijf?

Ik had een feestje en daar stond een zwembad. Ik had wat alcohol gedronken en van het een kwam het ander. Ik sprong na een glaasje teveel op in het zwembad, zonder erbij na te denken dat mijn telefoon nog in mijn broek zat. De volgende dag ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen. Door de goede posities in Google en lovende recensies nam ik het besluit om contact op te nemen met Cupair. Dus zijn jullie op zoek naar hulp bij reparatie van uw mobiele telefoon dan heeft u in deze de juiste partij gevonden!