Tip; JorPhone, voor de beste iPhone reparatie

logo-jorphone

JorPhone is er voor iedereen met een probleem aan zijn of haar mobiele telefooniphone reparatie

Heb je een probleem aan je iPhone en wil je dus iPhone reparatie realiseren?
iPhone 5,6,7 of 8, dat is geen probleem voor JorPhone. Die winkel kan namelijk elk probleem oplossen voor elk soort mobieltje en dit allemaal voor zeer schappelijke prijzen. In 95% wordt de iPhone reparatie binnen 30 minuten gedaan, dus de reparatie is klaar terwijl je wacht.
De werknemers hebben veel ervaring met iPhone reparatie en deze ‘monteurs’ zijn kunnen elke klus aan! De kwaliteit kunnen wij daarom ook garanderen voor jou!
Je behoudt standaard 6 maanden garantie op de iPhone reparatie en je ontvangt een officiële factuur.
Veel voorkomende defecten zijn;
Scherm of glas kapot, LCD defect, batterij gaat snel leeg, home knop doet het niet meer, aan/uit knop defect of waterschade.
Een goed berichtje om te horen is dat de verzekering de rekening in veel gevallen betaald. Als je je mobiel laat vallen in huis behoort dit tot inboedelverzekering.

Mijn ervaring met iPhone reparatie

Mijn LCD was kapot en daarom ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierbij kan helpen. Ik kwam terecht bij JorPhone en zij hebben iPhone reparatie voor mij gerealiseerd. Ik ben daar erg blij mee! Mijn mobieltje was binnen 30 minuten klaar en dat was super.
De vriendelijke werknemers hebben me goed geholpen en de service was perfect.
Ik adviseer mensen die ook een probleem hebben met een mobieltje en die iPhone reparatie ook willen realiseren om JorPhone te benaderen!