Voor snelle service gaat u naar telefoon reparatie Purmerend!

Logo Sunny Telecom

Sunny TelecomVaak is het zo als uw telefoon stuk gaat, dat u twee weken moet wachten voordat uw toestel gemaakt is. Dit is dan ook vaak vervelend, want misschien heeft u uw  telefoon nodig voor werk of andere zaken. Dan is het natuurlijk hartstikke irritant om geen telefoon te hebben, ook al heeft u uw toestel hard nodig. Bij telefoon reparatie Purmerend hoeft u zich geen zorgen te maken over de wachttijden. Door de snelle service is uw telefoon al binnen 30 min gemaakt..

De haal en breng service

Wanneer uw toestel ook kapot is, moet u hem ook helemaal naar het postkantoor of supermarkt brengen, zodat zij hem voor u opsturen. Bij telefoon reparatie Purmerend, is het zo, als u in Purmerend woont, dan is er een haal en breng service. Dat houdt in dat het bedrijf uw toestel bij u thuis ophaalt en vervolgens na het maken van het toestel weer terugbrengt. Dit is vooral fijn als u zelf geen tijd heeft om het toestel te brengen.

Garantie

Bij iedere reparatie geldt er een zes maanden garantie. De toestellen worden met originele onderdelen gemaakt en vervolgens krijgt u ook nog zes maanden garantie op de onderdelen. Mocht het zijn dat het toestel niet gemaakt kan worden, dan hoeft u geen onderzoekskosten te betalen, die worden geheel voor u gedekt.

Contact

Heeft u vragen over de diensten of producten van telefoon reparatie Purmerend, neem dan gerust contact op. Zij helpen je graag verder met uw vragen.