Vpn voor android

VPN Verbinding

Ik heb een tijdje geleden een nieuwe android telefoon gekocht. Ik had een bij de aankoop van mijn telefoon een bundel afgesloten waarvan ik dacht dat ik het maandelijks wel zou redden met de grootte van mijn internetbundel. Ik kwam de eerste maand niet door met mijn internetbundel en ik maakte daarom ook erg vaak gebruik van openbare Wifi. Ik kreeg van een kennis van mij te horen dat dit nogal aardig veel risico’s met zich meebracht. Ik ging daarom op advies van mijn kennis op zoek naar vpn voor android.

vpn voor android

Zoektocht op het internet

Toen ik zocht op vpn voor android kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik wilde graag meer informatie opdoen over de risico’s over het verbinden met een openbare wifi netwerk. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van vpnverbindingen.nl. Op de website staat super veel informatie over de risico’s dat het verbinden met een openbare wifi met zich meebrengt. Wanneer je verbinding maakt met een wifi netwerk dat niet beveiligd is kan de beheerder van dit wifi netwerk met jouw persoonlijke gegevens aan de haal gaan. Dit is erg gemakkelijk om te doen want het opzetten van een openbaar wifi netwerk is erg gemakkelijk om te doen. Als je verbinding maakt met zo’n netwerkt verstuur je onversleuteld al je gegevens door naar dit netwerk. Ik besloot daarom om voortaan gebruik te maken van een vpn voor android zodat ik overal veilig in zou kunnen loggen. Ik ben super tevreden met de informatie die op de website stond omdat ik hier erg veel van geleerd heb.